Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

тара, вакуумне формування, фальцювання, штанцювання, ламінування, утилізація, фірмовий стиль, друк, ПЕТ, художній дизайн, конструктивний дизайн, упаковка, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Буртняк, О. І. Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія / Буртняк Олександр Ігорович ; наук. керівник Леся Валентинівна Марцинкевич. – Київ, 2023. – 78 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced