Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для кексу "Панеттоне" дозою 500 грам

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, Панеттоне, пакування, упаковка, маркетингові дослідження, екологічність, технологія виготовлення, ергономічні параметри

Бібліографічний опис

Шестірка, О. В. Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для кексу "Панеттоне" дозою 500 грам : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія / Шестірка Олеся Володимирівна ; наук. керівник Олена Ігорівна Бабанова. – Київ, 2023. – 55 с.