Розширення асортименту консервного цеху у м. Кам'янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів за розробками кафедри

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, виробництво консервів, логістика сировини, виробничі потоки, складські приміщення

Бібліографічний опис

Романюк, Є. О. Розширення асортименту консервного цеху у м. Кам'янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів за розробками кафедри : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Романюк Євген Олегович ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2023. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced