Розширення асортименту консервного цеху у м. Кам'янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів за розробками кафедри
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, виробництво консервів, логістика сировини, виробничі потоки, складські приміщення
Бібліографічний опис
Романюк, Є. О. Розширення асортименту консервного цеху у м. Кам'янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів за розробками кафедри : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Романюк Євген Олегович ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2023. – 85 с.