Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ПрАТ «Лантманнен Акса», мультизернові пластівці, система управління якістю, технологія сухих сніданків, процес, якість харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дувалка, М. В. Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дувалка Марина Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 158 с.