Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, ПрАТ «Лантманнен Акса», мультизернові пластівці, система управління якістю, технологія сухих сніданків, процес, якість харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дувалка, М. В. Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дувалка Марина Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 158 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced