Вплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного соку
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглядається, що попередня обробка стружки електроактивованим водним розчином (ЕАВР) знижує вміст у дифузійному соку мезофільно аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів (МАФАМ) та пліснявих грибів і дріжджів. Дані заходи дозволяють зменшити невраховані втрати сахарози і збільшити вихід готової продукції, та відмовитися від використання хімічних дезінфектантів, що підвищить екологічну безпеку бурякоцукрового виробництва.
In the article, which pre-processing chip elektroaktyvovanym aqueous solution (EAVR) reduces the diffusion juice content in the mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms (MAFAM) and mold fungi and yeast. These measures reduce the unaccounted loss of sucrose and increase the yield of finished products and stop using chemical disinfectants, which will increase the environmental safety of sugar beet production.
In the article, which pre-processing chip elektroaktyvovanym aqueous solution (EAVR) reduces the diffusion juice content in the mesophilic aerobic and facultativeanaerobic microorganisms (MAFAM) and mold fungi and yeast. These measures reduce the unaccounted loss of sucrose and increase the yield of finished products and stop using chemical disinfectants, which will increase the environmental safety of sugar beet production.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, вилучення сахарози, дифузійний сік, мікробіологічне забруднення, електромембранна обробка, beet cossettes, extracting sacharose, diffusion juice, microbiological contamination, nourishing water, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Сидорченко, О. І. Вплив електромембранної обробки на мікробіологічну забрудненість дифузійного соку / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Цукор України. - 2012. - № 3(75). – С. 11-13.