Удосконалення системи управління безпечності виробництва макаронних виробів з гречаним борошном для ТОВ «Київська макаронна фабрика»
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, макаронні вироби з гречаним борошном, макарони, система управління безпечністю, оператор ринку, нормативні документи, ТОВ «Київська макаронна фабрика»
Бібліографічний опис
Кисіль, А. Т. Удосконалення системи управління безпечності виробництва макаронних виробів з гречаним борошном для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кисіль Анна Тимофіївна ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2023. – 97 с.