Вдосконалення процесу доочищення стоків спиртових виробництв з використанням мембранних технологій

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У матеріалі розроблено апаратурно-технологічна схему, що дозволяє підвищити ступінь очищення стічних вод підприємства на 15%.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, процес доочищення стоків, мембранні технології, харчова промисловість, wastewater treatment process, membrane technologies, food industry

Бібліографічний опис

Пащенко, Б. С. Вдосконалення процесу доочищення стоків спиртових виробництв з використанням мембранних технологій / Пащенко Б. С., Литвиненко О. А. // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. – Prague : Oktan Print, 2021. – Pp. 203-204

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced