Розширення асортименту кавових напоїв для ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, ресторанне господарство, асортимент, кавові напої

Бібліографічний опис

Оксюта, А. С. Розширення асортименту кавових напоїв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксюта Аліна Сергіївна ; наук. керівник Олена Станіславівна Павлюченко. – Київ, 2023. – 155 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced