Удосконалення технології приготування кулінарних борошняних кулінарних виробів для спеціалізованого ЗРГ
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, борошняні кулінарні вироби, технологія
Бібліографічний опис
Харчук, Д. Д. Удосконалення технології приготування кулінарних борошняних кулінарних виробів для спеціалізованого ЗРГ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Харчук Денис Дмитрович ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2023. – 90 с.