Особливості управління основними послугами в мережі закладів швидкого обслуговування

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, ресторанне господарювання, заклади швидкого обслуговування, сервісно-виробничий процес, розвиток персоналу

Бібліографічний опис

Громова, А. О. Особливості управління основними послугами в мережі закладів швидкого обслуговування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Громова Анна Олегівна ; наук. керівник Олена Броніславівна Шидловська. – Київ, 2023. – 104 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced