Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.
In order to expand the range of pastry products for special use is appropriate sweeteners.

Опис

Ключові слова

цукрозамінник, sweetener, глюкози, фруктози, поліол, glucose, fructose, polyol, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту) / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 5. – С. 31–33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced