Розрахунок втрат цукру в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглядається розрахунок втрат цукру при зберіганні сировини від впливу температури та часу зберігання. Методика розрахунку використовується в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу для оптимізації загальних втрат між переробкою та зберіганням сировини шляхом введення додаткових ланок управління процесом для зменшення собівартості виробленої продукції.
Опис
Ключові слова
втрата цукру, loss of sugar, управління, собівартість, management, costs, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Сідлецький, В. М. Розрахунок втрат цукру в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу / В. М. Сідлецький, І. В. Ельперін // Восточно-европейский журнал передовых технологий. – 2007. – № 2/6 (26). – С. 7–10.