Розрахунок втрат цукру в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглядається розрахунок втрат цукру при зберіганні сировини від впливу температури та часу зберігання. Методика розрахунку використовується в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу для оптимізації загальних втрат між переробкою та зберіганням сировини шляхом введення додаткових ланок управління процесом для зменшення собівартості виробленої продукції.

Опис

Ключові слова

втрата цукру, loss of sugar, управління, собівартість, management, costs, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Сідлецький, В. М. Розрахунок втрат цукру в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу / В. М. Сідлецький, І. В. Ельперін // Восточно-европейский журнал передовых технологий. – 2007. – № 2/6 (26). – С. 7–10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced