Influence of low-gluten grain crops on beer properties

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано перспективи використання гречки та гречаного солоду для виробництва низькоглютенового пива
The prospects of using buckwheat and buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shown

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, сусло, глютен, гречана крупа, ячмінь, солод, beer, wort, gluten, uckwheat, barley, malt

Бібліографічний опис

Koshova, V. Influence of low-gluten grain crops on beer properties / V. Koshova, R. Mukoid, A. Parkhomenko // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 3. – Pp. 600–609. DOI: 10.24263/2304-974X-2020-9-3-9

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced