Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукції
The variety of allergens and their negative impact on human health makes it necessary to organise good product control and production. Good practices should include allergen monitoring across the entire product range and correct labelling of products
The variety of allergens and their negative impact on human health makes it necessary to organise good product control and production. Good practices should include allergen monitoring across the entire product range and correct labelling of products
Опис
Ключові слова
небезпечний фактор, алерген, харчоконцентрати, сухі сніданки, маркування, кафедра експертизи харчових продуктів, hazard, allergen, food concentrates, breakfast cereals, labelling
Бібліографічний опис
Вержанська, М. Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках / М. Вержанська, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 60.