Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукції
The variety of allergens and their negative impact on human health makes it necessary to organise good product control and production. Good practices should include allergen monitoring across the entire product range and correct labelling of products

Опис

Ключові слова

небезпечний фактор, алерген, харчоконцентрати, сухі сніданки, маркування, кафедра експертизи харчових продуктів, hazard, allergen, food concentrates, breakfast cereals, labelling

Бібліографічний опис

Вержанська, М. Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках / М. Вержанська, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 60.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced