Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішах
The use of different types of flour and the composition of flour mixtures allows solving a number of problematic issues of nutrition and product quality. Whole grain millet flour has a higher nutritional value because it contains important nutrients from the peripheral parts of the grain. Therefore, studies of the behavior of protein and carbohydrate complexes in such grinding mixtures are relevant

Опис

Ключові слова

борошно, flour, борошняні суміші, flour mixtures, харчова цінність, nutritional value, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Заєць, Ю. Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу / Ю. Заєць, Р. Оніщенко, Т. Корж // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 175.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced