Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції.
Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішах
The use of different types of flour and the composition of flour mixtures allows solving a number of problematic issues of nutrition and product quality. Whole grain millet flour has a higher nutritional value because it contains important nutrients from the peripheral parts of the grain. Therefore, studies of the behavior of protein and carbohydrate complexes in such grinding mixtures are relevant
The use of different types of flour and the composition of flour mixtures allows solving a number of problematic issues of nutrition and product quality. Whole grain millet flour has a higher nutritional value because it contains important nutrients from the peripheral parts of the grain. Therefore, studies of the behavior of protein and carbohydrate complexes in such grinding mixtures are relevant
Опис
Ключові слова
борошно, flour, борошняні суміші, flour mixtures, харчова цінність, nutritional value, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Заєць, Ю. Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу / Ю. Заєць, Р. Оніщенко, Т. Корж // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 175.