Кваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено солодкість, гігроскопічність, розчинність, калорійність, термостійкість, глікемічний індекс. Визначено комплексний показник якості, за двома варіантами: високої та низької гігроскопічності.
The qualities are sweetness, solubility, absorbability, calorie content, heat resistence and glycaemic index. The necessary diagrams are made. The composite index of the main principles of qualimetry is calculated for two variants. Variant 1, when absorbability is high. And variant 2, when absorbability is low.

Опис

Ключові слова

сорбіт, sorbit, лактитол, ізомальт, lacty, zomalt, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Кваліметрична оцінка цукрозамінників-поліолів / В. В. Дорохович, Соловйова О. Л. // Товарні ринки. - № 2. - 2007. – С. 101-107.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced