Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Охарактеризовано поліпшувач якості борошна – суху пшеничну клейковину (СПК). Наведено результати досліджень по впливу якості СПК на показники якості тіста і хліба з пшеничного борошна.

Опис

Ключові слова

якість борошна, quality of a flour, суха пшенична клейковина, dry wheat gluten, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Суха пшенична клейковина покращує силу борошна / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, І. О. Лукашевич // Продукты & ингредиенты. — 2006. — № 5 (25). — С.39.

Зібрання