Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз продовольчого забезпечення особового складу в арміях різних країн світу та розглянуто принципи їх формування.
The author has analysed the food supply of personnel in the armies of diff erent countries of the world and considered the principles of their formation.

Опис

Ключові слова

військовослужбовці, армія, раціони харчування, сухпайок, харчові продукти, енергетична цінність., servicemen, army, rations, dry rations, food products, energy value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко // Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. – 2024. – № 1. – С. 126-134

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced