До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виконано аналіз роботи систем кондиціювання повітря (СКП) в камерах сушіння сиров'ялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного виробництва і на його підставі розроблено комплекс заходів щодо підвищення економічності експлуатації енергетичних установок СКП. The authors of this publication have made an analysis of the air conditioning systems operation in the uncooked jerked sausage drying rooms, and worked out a package of measures to increase the equipments economical operation.

Опис

Ключові слова

системи кондиціювання повітря, камери сушіння, сиров'ялені і сирокопчені ковбаси, air conditioning system, drying chamber, dried and smoked sausage, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Заславський, А. І. До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства / А. І. Заславський, Я. І. Засядько, В. І. Павелко // Мясной бизнес. - 2006. - № 7 - С. 78-80.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced