Оцінка якості безглютенового хліба

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За даними Всесвітньої асоціації гастроентерологів, чутливість до глютену зачіпає близько 1 % населення світу. Під час оцінки якості продукту без глютену важливим фактором є вибір методу контролю вмісту клейковини в сировині та готовій продукції. При виготовленні безглютенових продуктів виробники повинні дотримуватися і застосовуватись суворі норми охорони здоров’я, а також комплексний контроль якості сировини та готової продукції
According to the World Association of Gastroenterology, gluten sensitivity affects about 1% of the world's population. When assessing the quality of a gluten-free product, an important factor is the choice of a method for controlling the gluten content of raw materials and finished products. When manufacturing gluten-free products, manufacturers must comply with and apply strict healthcare standards and comprehensive quality control of raw materials and finished products

Опис

Ключові слова

якість, quality, безглютеновий хліб, борошно, gluten-free bread, алерген, allergen, кафедра експертизи харчових продуктів, flour

Бібліографічний опис

Корх, Т. Оцінка якості безглютенового хліба / Т. Корх, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced