Pesticides and food safety in Canada
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Безпека харчових продуктів є пріоритетом уряду Канади. Перш ніж пестицид можна буде використовувати на харчовому продукті, вчені Міністерства охорони здоров’я Канади повинні визначити безпечні рівні залишків, так званий MRLs. Таким чином уряд Канади гарантує, що виробники належним чином використовують і застосовують пестициди та дотримуються встановлених лімітів залишків
Food safety is a priority of the Government of Canada. Before a pesticide can be used on food, Health Canada scientists must determine safe residue levels, known as MRLs. In this way, the Government of Canada makes sure producers properly use and apply pesticides and respect established residue limits
Food safety is a priority of the Government of Canada. Before a pesticide can be used on food, Health Canada scientists must determine safe residue levels, known as MRLs. In this way, the Government of Canada makes sure producers properly use and apply pesticides and respect established residue limits
Опис
Ключові слова
пестициди, безпека, контроль, Канада, кафедра технології консервування, pesticides, safety, control, Canada
Бібліографічний опис
Prokopenko, V. О. Pesticides and food safety in Canada / V. О. Prokopenko, T. M. Levkivska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 226.