Тенденції розвитку сільського господарства як сировинної бази харчової промисловості України
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено тенденції розвитку сільського господарства України як з огляду на структуру його продукції, так і масштаби виробництва. Визначено суттєві диспропорції у розвитку вітчизняного сільського господарства, які негативно впливають на споживання основних харчових продуктів населенням України
Trends in the development of agriculture in Ukraine were studied, both in terms of the structure of its products and the scale of production. Significant disproportions in the development of domestic agriculture have been identified, which negatively affect the consumption of basic food products by the population of Ukraine
Trends in the development of agriculture in Ukraine were studied, both in terms of the structure of its products and the scale of production. Significant disproportions in the development of domestic agriculture have been identified, which negatively affect the consumption of basic food products by the population of Ukraine
Опис
Ключові слова
сільське господарство, продукція рослинництва, продукція тваринництва, сировинна база, харчові продукти, кафедра маркетингу, agriculture, crop production, animal husbandry products, raw material base, food
Бібліографічний опис
Страшинська, Л. В. Тенденції розвитку сільського господарства як сировинної бази харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Сучасні тенденції розвитку економіки та обліку: наукові горизонти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 березня 2024 р., м. Луцьк. – Луцьк : Донецький національний технічний університет, 2024. – С. 183–185.