Тенденції розвитку сільського господарства як сировинної бази харчової промисловості України

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено тенденції розвитку сільського господарства України як з огляду на структуру його продукції, так і масштаби виробництва. Визначено суттєві диспропорції у розвитку вітчизняного сільського господарства, які негативно впливають на споживання основних харчових продуктів населенням України
Trends in the development of agriculture in Ukraine were studied, both in terms of the structure of its products and the scale of production. Significant disproportions in the development of domestic agriculture have been identified, which negatively affect the consumption of basic food products by the population of Ukraine

Опис

Ключові слова

сільське господарство, продукція рослинництва, продукція тваринництва, сировинна база, харчові продукти, кафедра маркетингу, agriculture, crop production, animal husbandry products, raw material base, food

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Тенденції розвитку сільського господарства як сировинної бази харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Сучасні тенденції розвитку економіки та обліку: наукові горизонти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 березня 2024 р., м. Луцьк. – Луцьк : Донецький національний технічний університет, 2024. – С. 183–185.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced