Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства
Дата
2024
Автори
Ущаповський, Артем Олегович
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу
та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладах
The work uses the results of research by domestic and foreign specialists in the hospitality industry. Methods of system search and analysis were used for processing, presentation and generalization of the received information and synthesis. Merchandising techniques enable the institution to be competitive, even in wartime conditions. Therefore, restaurant owners use merchandising as a progressive technology to promote products and services in their establishments
The work uses the results of research by domestic and foreign specialists in the hospitality industry. Methods of system search and analysis were used for processing, presentation and generalization of the received information and synthesis. Merchandising techniques enable the institution to be competitive, even in wartime conditions. Therefore, restaurant owners use merchandising as a progressive technology to promote products and services in their establishments
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, мерчандайзинг, гостинність, ресторанне господарство, прийом, merchandising, hospitality, restaurant business, reception
Бібліографічний опис
Ущаповський, А. О. Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства / А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 293.