Теорія та практика змішаного навчання фахівців індустрії гостинності
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою статті є обґрунтування способів удосконалення викладання дисциплін для фахівців сфери гостинності за дистанційною та змішаною (гібридною) формами навчання
The aim of this article is to justify methods for improving the quality of teaching disciplines related to information technologies and software products for hospitality professionals through remote and blended studying formats
The aim of this article is to justify methods for improving the quality of teaching disciplines related to information technologies and software products for hospitality professionals through remote and blended studying formats
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, професійне навчання, сфера гостинності, інформаційні технології, змішане навчання, дистанційне навчання, professional education, hospitality industry, information technologies, blended studying, remote studying
Бібліографічний опис
Люлька, О. М. Теорія та практика змішаного навчання фахівців індустрії гостинності / О. М. Люлька, В. О. Губеня, О. В. Коршунов // Економіка та суспільство. – 2024. – № 62.