Хлібні вироби з вівсяного толокна

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїну
The use of oat fiber in the production of food products will give them, in addition to dietary, also pleasant taste. Through multifaceted comprehensive scientometric studies, the relevance and necessity of enriching bread products as the main social food product of the population, using promising raw materials from the dairy industry - casein milk proteins, has been determined

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, овес, вівсяне толокно, технологія хлібних виробів, газоутворення, кислотонакопичення, oats, oatmeal, bread technology, gas formation, acid accumulation

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Хлібні вироби з вівсяного толокна / Т. А. Сильчук, А. О. Різник // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 59–61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced