Хлібні вироби з вівсяного толокна
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання вівсяного толокна при виробництві харчових продуктів надаватиме їм, крім дієтичних, ще й приємні смакові якості. Шляхом багатопланових комплексних науко-метричних досліджень обумовлена актуальність і необхідність збагачення хлібних виробів як основного соціального харчового продукту населення, за використання перспективної сировини молочної галузі – білків молока казеїну
The use of oat fiber in the production of food products will give them, in addition to dietary, also pleasant taste. Through multifaceted comprehensive scientometric studies, the relevance and necessity of enriching bread products as the main social food product of the population, using promising raw materials from the dairy industry - casein milk proteins, has been determined
The use of oat fiber in the production of food products will give them, in addition to dietary, also pleasant taste. Through multifaceted comprehensive scientometric studies, the relevance and necessity of enriching bread products as the main social food product of the population, using promising raw materials from the dairy industry - casein milk proteins, has been determined
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, овес, вівсяне толокно, технологія хлібних виробів, газоутворення, кислотонакопичення, oats, oatmeal, bread technology, gas formation, acid accumulation
Бібліографічний опис
Сильчук, Т. А. Хлібні вироби з вівсяного толокна / Т. А. Сильчук, А. О. Різник // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 59–61.