Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.
Опис
Ключові слова
целіакія, celiac, безглютеновий хліб, спосіб приготування тіста, gluten-free bread, way of preparation of the dought, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1(18). – С. 77–78.