Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Доведено доцільність приготування безглютенового тіста безопарним способом без бродіння. Influence of a way of preparation of the dought on quality indicators gluten-free bread with a flour groats cultures is investigated.
Опис
Ключові слова
целіакія, celiac, безглютеновий хліб, спосіб приготування тіста, gluten-free bread, way of preparation of the dought, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1(18). – С. 77–78.