Удосконалення організаційної структури закладу ресторанного господарства для підвищення ефективності діяльності

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанний бізнес, організаційна структура, конкурентоспроможність, Львівські круасани, оптимізація, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кулинич, Н. О. Удосконалення організаційної структури закладу ресторанного господарства для підвищення ефективності діяльності : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Кулинич Наталія Олександрівна ; наук. керівник Олена Броніславівна Шидловська. – Київ, 2024. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced