Впровадження інноваційних способів обслуговування в закладі ресторанного господарства
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, обслуговування споживачів, інноваційні рішення, автоматизація, електронне меню, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Козенко, Є. В. Впровадження інноваційних способів обслуговування в закладі ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Козенко Єлизавета Володимирівна ; наук. керівник Олена Броніславівна Шидловська. – Київ, 2024. – 75 с.