Проєкт відділення фільтрування пива та цеху розливу пивзаводу потужністю 6,0 млн дал пива на рік з використанням ефективних способів стабілізації пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, фільтрування, фільтри, стабільність пива, розлив, пиво

Бібліографічний опис

Боровик, Є. О. Проєкт відділення фільтрування пива та цеху розливу пивзаводу потужністю 6,0 млн дал пива на рік з використанням ефективних способів стабілізації пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боровик Єлизавета Олегівна ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2024. – 50 с.