Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, напій безалкогольний, система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР

Бібліографічний опис

Чернишова, Г. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чернишова Ганна Сергіївна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2024. – 156 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced