Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, напій безалкогольний, система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР
Бібліографічний опис
Чернишова, Г. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Буратіно» на ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чернишова Ганна Сергіївна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2024. – 156 с.