Розроблення системи ТАССР для виробництва макаронних виробів з порошком яблучного жому для ПрАТ «Славутський хлібозавод»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, порошок яблучного жому, інноваційні макаронні вироби, система ТАССР, зловмисні загрози, система харчового захисту

Бібліографічний опис

Дричик, М. Ю. Розроблення системи ТАССР для виробництва макаронних виробів з порошком яблучного жому для ПрАТ «Славутський хлібозавод» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дричик Марія Юріївна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2024. – 153 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced