Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Кисле пиво, з його багатством смаків та ароматів, стає все більш популярним серед пивних гурманів. Цей унікальний напій відрізняється від традиційного пива не лише кислинкою, але й складним букетом, що поєднує фруктові, ягідні, пряні та навіть винні нотки.
Sour beer, with its wealth of flavors and aromas, is becoming increasingly popular among beer connoisseurs. This unique drink differs from traditional beer not only in its acidity, but also in its complex bouquet, which combines fruit, berry, spicy and even wine notes.

Description

Citation

Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння / А. Р. Данилюк, Є. М. Коваль, Р. М. Мукоїд, Н. М. Грегірчак, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2024. – С. 168-169

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By