Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння
Loading...
Files
Date
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Кисле пиво, з його багатством смаків та ароматів, стає все більш популярним серед пивних гурманів. Цей унікальний напій відрізняється від традиційного пива не лише кислинкою, але й складним букетом, що поєднує фруктові, ягідні, пряні та навіть винні нотки.
Sour beer, with its wealth of flavors and aromas, is becoming increasingly popular among beer connoisseurs. This unique drink differs from traditional beer not only in its acidity, but also in its complex bouquet, which combines fruit, berry, spicy and even wine notes.
Sour beer, with its wealth of flavors and aromas, is becoming increasingly popular among beer connoisseurs. This unique drink differs from traditional beer not only in its acidity, but also in its complex bouquet, which combines fruit, berry, spicy and even wine notes.
Description
Citation
Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння / А. Р. Данилюк, Є. М. Коваль, Р. М. Мукоїд, Н. М. Грегірчак, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2024. – С. 168-169