2-furfural content in beer

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

During the production of beer, there are defects associated with raw materials, incorrect management of the technological process, which subsequently leads to violations of the biological, physico-chemical and, in fact, organoleptic properties of beer. Therefore, research, detection and elimination of defects in brewing, which are formed as a result of oxidation and aging of beer, are relevant.
При виробництві пива мають місце дефекти сировини, неправильне ведення технологічного процесу, що згодом призводить до порушення біологічних, фізико-хімічних і, власне, органолептичних властивостей пива. Тому дослідження, виявлення та усунення дефектів пивоваріння, які утворюються внаслідок окислення та старіння пива, є актуальними.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, 2-furfural, beer, beer oxidation, spectrophotometry, 2-фурфурол, пиво, окислення пива, спектрофотометрія

Бібліографічний опис

Kiriyenko, S. 2-furfural content in beer / S. Kiriyenko, R. Mukoid // Current challenges of science and education : proceedings of VI International scientific and practical conference, February 12-14, 2024. – MDPC Publishing, Berlin, Germany, 2024. – Pp. 116-121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced