Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, food products, критична контрольна точка, аналіз ризиків, НАССР, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, critical control point, hazard analisis, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Терлецька, В.А. Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР / В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Наукові праці Одеської нац. академії харчових технологій. – 2007. – Вип.30. – Т.ІІ. – С.385-388.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced