Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, food products, критична контрольна точка, аналіз ризиків, НАССР, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, critical control point, hazard analisis, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Терлецька, В.А. Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР / В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Наукові праці Одеської нац. академії харчових технологій. – 2007. – Вип.30. – Т.ІІ. – С.385-388.

Зібрання