Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, food products, критична контрольна точка, аналіз ризиків, НАССР, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, critical control point, hazard analisis, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Терлецька, В.А. Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР / В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Наукові праці Одеської нац. академії харчових технологій. – 2007. – Вип.30. – Т.ІІ. – С.385-388.