Инновационные органические снеки на рынке Украины и Европы
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В последнее время существует большая потребность во внедрении на рынок определенного пищевого концентрата – снеков, которые богаты эссенциальными веществами и одновременно с этим имеют отличные органолептические характеристики. Этот продукт должен быть способен заменить собой вредные снеки в рационе рядового потребителя и обогатить рацион витаминами и микроэлементами. Снеки из фруктового, овощного и зернового сырья, произведенные в соответствии с требованиями органического производства, являются наилучшим решением этой проблемы.
Recently, there is a great necessity to introduce to the market a special food concentrate – snacks, which are rich in essential substances and at the same time have excellent organoleptic characteristics. This product should be able to replace unhealthy snacks in the diet of the average consumer and enrich the diet with vitamins and microelements. Snacks from fruit, vegetable and grain raw materials, produced in accordance with the requirements of organic production, are the best solution of this problem.
Recently, there is a great necessity to introduce to the market a special food concentrate – snacks, which are rich in essential substances and at the same time have excellent organoleptic characteristics. This product should be able to replace unhealthy snacks in the diet of the average consumer and enrich the diet with vitamins and microelements. Snacks from fruit, vegetable and grain raw materials, produced in accordance with the requirements of organic production, are the best solution of this problem.
Опис
Ключові слова
органическое сырье, овощные снеки, фруктовые чипсы, зерновые снеки, пищевая ценность, organic raw materials, vegetable snacks, fruit chips, grain snacks, nutritional value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Шульга, А. В. Инновационные органические снеки на рынке Украины и Европы / Шульга А. В., Зинченко И. Н., Фалендыш Н. А. // Perspectives of world science and education : abstracts of the 13th International scientific and practical conference. – CPN Publishing Group. Osaka, Japan, 2020. – Pp. 246-250