Харчова цінність розроблених екструзійних гречаних пластівців
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сухі сніданки займають важливе місце в раціоні багатьох людей завдяки їх простоті приготування та відносно невисокій вартості. Розвиток галузі сухих сніданків є перспективним напрямком і по нині актуальним. Розроблені гречані пластівці мають вищу харчову, зокрема біологічну цінність у порівнянні з пластівцями швидкого приготування.
Breakfast cereals occupy an important place in the diet of many people due to their ease of preparation and relatively low cost. The development of the dry breakfast industry is a promising direction and is currently relevant. Developed buckwheat flakes have a higher nutritional, in particular, biological value compared to instant flakes.
Breakfast cereals occupy an important place in the diet of many people due to their ease of preparation and relatively low cost. The development of the dry breakfast industry is a promising direction and is currently relevant. Developed buckwheat flakes have a higher nutritional, in particular, biological value compared to instant flakes.
Опис
Ключові слова
гречані пластівці, екструзія, харчова цінність, buckwheat flakes, nutritional value, extrusion, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ковтун, Є. Харчова цінність розроблених екструзійних гречаних пластівців / Є. Ковтун, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 105