Розроблення меню з включенням страв з крупів для кафе сімейного типу
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафе сімейного типу, другі страви, борошняний цех, овочевий цех
Бібліографічний опис
Ставицька, Л. Р. Розроблення меню з включенням страв з крупів для кафе сімейного типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ставицька Людмила Романівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Левченко. – Київ, 2024. – 112 с.