Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут».
Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.
Опис
Ключові слова
соя, харчова цінність, технологія, soy, food value, technology, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою? / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, Л. Капрельянц, М. Дрига // Зерно і хліб. - 2001. - № 3.