Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Цукор належить до основних продуктів харчування людини і є сировиною для багатьох промислових підприємств. Мікробіологічні фактори суттєво впливають на його якість та безпечність, тому контроль цих факторів є дуже важливим завданням. Матеріалом дослідження є цукор та цукровмісні продукти.
Sugar is one of the basic human food products and is a raw material for many industrial enterprises. Microbiological factors significantly affect its quality and safety, therefore control of these factors is a very important task. The research material is sugar and sugar-containing products.

Опис

Ключові слова

цукор, мікробіологічні фактори, якість, sugar, microbiological factors, quality, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Салата, В. Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів / В. Салата, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 167

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced