Інноваційне обладнання м'ясопереробних виробництв
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м’ясопереробних підприємств. Описано інноваційне обладнання для проведення механічних, тепломасообмінних, біотехнологічних процесів, а також для пакування продукції м’ясопереробних виробництв. Узагальнено відомості про стан та шляхи розвитку технічного забезпечення м’ясопереробних підприємств. Наведено технологічні розрахунки типових функціональних модулів машин і апаратів м’ясопереробних підприємств.
Видання розраховано на здобувачів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та фахівців м’ясопереробних підприємств
The textbook provides modern forms of organization of technical complexes for the production of products of meat processing enterprises. Innovative equipment for carrying out mechanical, heat and mass exchange, biotechnological processes, as well as for packaging products of meat processing plants is described. Information about the state and ways of development of technical support of meat processing enterprises is summarized. Technological calculations of typical functional modules of machines and devices of meat processing enterprises are presented. The publication is intended for applicants, graduate students, teachers of higher education institutions and specialists of meat processing enterprises
The textbook provides modern forms of organization of technical complexes for the production of products of meat processing enterprises. Innovative equipment for carrying out mechanical, heat and mass exchange, biotechnological processes, as well as for packaging products of meat processing plants is described. Information about the state and ways of development of technical support of meat processing enterprises is summarized. Technological calculations of typical functional modules of machines and devices of meat processing enterprises are presented. The publication is intended for applicants, graduate students, teachers of higher education institutions and specialists of meat processing enterprises
Опис
Ключові слова
інноваційне обладнання, м'ясопереробне підприємство, м'ясні консерви, миття тари, технічні фабрикати, перероблення крові, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, innovative equipmet, meat processing enterprise, canned meat, container washing, technical products, blood processing
Бібліографічний опис
Обладнання для миття і санітарного оброблення тари, інвентарю та обладнання / О. М. Чепелюк, О. М. Гавва, І. Г. Бабанов, О. О. Чепелюк, С. Д. Беседа, О. І. Бабанова, В. М. Мусійчук // Інноваційне обладнання м’ясопереробних виробництв : підручник . – Київ : Сталь, 2021. – С. 753–793.