Монтаж і технічний сервіс обладнання
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто основи монтажу і технічного сервісу обладнання харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку складових частин монтажних робіт і технічного сервісу обладнання та приклади їх розрахунку. Кожний розділ містить запитання і завдання для самоперевірки. Для здобуваяів закладів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»
The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"
The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"
Опис
Ключові слова
монтаж, ремонт, технічний сервіс, технологічне обладнання, assembling, repair, technical service, technological equipment, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Монтаж і технічний сервіс обладнання : підручник / В. Г. Мирончук, М. В. Якимчук, Д. М. Люлька, С. О. Володін. – Київ : НУХТ, 2024. – 267 с.