Монтаж і технічний сервіс обладнання
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто основи монтажу і технічного сервісу обладнання харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку складових частин монтажних робіт і технічного сервісу обладнання та приклади їх розрахунку. Кожний розділ містить запитання і завдання для самоперевірки. Для здобуваяів закладів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»
The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"
The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"
Опис
Бібліографічний опис
Монтаж і технічний сервіс обладнання : підручник / В. Г. Мирончук, М. В. Якимчук, Д. М. Люлька, С. О. Володін. – Київ : НУХТ, 2024. – 267 с.