Монтаж і технічний сервіс обладнання

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто основи монтажу і технічного сервісу обладнання харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку складових частин монтажних робіт і технічного сервісу обладнання та приклади їх розрахунку. Кожний розділ містить запитання і завдання для самоперевірки. Для здобуваяів закладів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»
The basics of installation and technical service of food production equipment are considered. Examples of the calculation of components of assembly works are given and equipment technical service and examples of their calculation. Each section contains questions and tasks for self-testing. For graduates of institutions of higher education with a bachelor's degree in specialty 133 "Industrial mechanical engineering" of the educational program "Engineering of food production"

Опис

Ключові слова

монтаж, ремонт, технічний сервіс, технологічне обладнання, assembling, repair, technical service, technological equipment, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Монтаж і технічний сервіс обладнання : підручник / В. Г. Мирончук, М. В. Якимчук, Д. М. Люлька, С. О. Володін. – Київ : НУХТ, 2024. – 267 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced