Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла
Файли
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, затрати теплової енергії, пивне сусло, кип’ятіння пивного сусла, heat energy consumption, beer wort, boiling of beer wort
Бібліографічний опис
Бліщ, Р. О. Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла / Р. О. Бліщ, І. М. Бабич // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали VІІІ-ої міжнародної науково-практичної конференції, 03 грудня 2020 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2020. – С. 43-45