Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, затрати теплової енергії, пивне сусло, кип’ятіння пивного сусла, heat energy consumption, beer wort, boiling of beer wort

Бібліографічний опис

Бліщ, Р. О. Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла / Р. О. Бліщ, І. М. Бабич // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали VІІІ-ої міжнародної науково-практичної конференції, 03 грудня 2020 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2020. – С. 43-45

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced