Дослідження мікробіологічних показників сусла з цукрового сорго та яблучного концентрату як сировини у виробництві безпечних харчових продуктів

Ескіз

Дата

2022

DOI

https://doi.org/10.30888/2663-5712.2022-11-01-032

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено мікробіологічні та фізико-хімічні показники соку цукрового сорго та непастеризованого сусла на його основі із застосуванням розбавленого яблучного концентрату. Встановлено вміст у зразках соку та сусла основних груп мікроорганізмів, які визначаються гігієнічними нормативами по безпеці продуктів харчування. На підставі досліджень рекомендовано теплову обробку сусла для подальшого його застосування в технології напоїв.
The microbiological and physicochemical indicators of sugar sorghum juice and unpasteurized wort based on it with the use of diluted apple concentrate were investigated in the work. The content of the main groups of microorganisms, which are determined by the hygienic standards for food safety, in the samples of juice and wort was determined. On the basis of research, heat treatment of wort is recommended for its further use in beverage technology.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, цукрове сорго, сусло, мікробіологічні показники, sugar sorghum, wort, microbiological indicators

Бібліографічний опис

Дослідження мікробіологічних показників сусла з цукрового сорго та яблучного концентрату як сировини у виробництві безпечних харчових продуктів / М. В. Карпутіна, Д. Д. Харгелія, С. І. Тетеріна, З. М. Романова, С. І. Олійник, О. П. Вітряк // Scientific Sworld journal. – 2022. – Is. 11, Vol.1. – Pp. 30-34

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced