Зерновий ринок: підходи до визначення якості зерна повинні бути єдиними

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто основні завдання у визначенні якості зерна і зернових продуктів, необхідність гармонізації національних і міжнародних стандартів.

Опис

Ключові слова

якість зерна, качество зерна, grain quality, стандарти, гармонізація, арбітражні методи, стандарты, гармонизация, арбитражные методы, standards, harmonisation, referee methods

Бібліографічний опис

Грюнвальд, Н. В. Зерновий ринок: підходи до визначення якості зерна повинні бути єдиними / Н. В. Грюнвальд // Світ якості України. - 2006. – №3 (15). - С. 12-14.

Зібрання