Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з рухомим столиком (Патент на корисну модель №156000)
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з рухомим столиком містить вакуумну камеру, систему створення вакууму, яка з'єднана з вакуумною камерою для вилучення пари та повітря і створення в ній необхідного вакууму.
Використовуються вакуумні камери роз'ємного типу, які складаються з нерухомої кришки та рухомого столика, а апарат додатково оснащений напрямними для завантаження та розвантаження.
The apparatus for vacuum cooling of bakery and confectionery flour products with a movable table contains a vacuum chamber, a vacuum creation system, which is connected to the vacuum chamber to extract steam and air and create the required vacuum in it. The vacuum chambers used are of the split type, consisting of a fixed lid and a movable table, and the machine is additionally equipped with guides for loading and unloading.
The apparatus for vacuum cooling of bakery and confectionery flour products with a movable table contains a vacuum chamber, a vacuum creation system, which is connected to the vacuum chamber to extract steam and air and create the required vacuum in it. The vacuum chambers used are of the split type, consisting of a fixed lid and a movable table, and the machine is additionally equipped with guides for loading and unloading.
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 156000, МПК A21D15/02, A21D17/00. Апарат для вакуумного охолодження хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів з рухомим столиком / Десик М. Г., Теличкун В. І., Теличкун Ю. С., Козак О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2023 05202 ; заявл.02.11.2023 ; опубл. 24.04.2024, Бюл.№ 17.