Теоретичні аспекти використання модифікованого крохмалю в технології виробництва снеків

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі доведено, що технологія виготовлення снеків з додаванням модифікованого крохмалю є перспективною ланкою розвитку харчової промисловості. Саме використання модифікованого крохмалю дозволяє досягти виняткових органолептичних властивостей та зберегти цінність готового продукту для споживачів.
The work proves that the technology of making snacks with the addition of modified starch is a promising link in the development of the food industry. The use of modified starch makes it possible to achieve exceptional organoleptic properties and preserve the value of the finished product for consumers.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, горохові снеки, структуроутворювач, модифікований крохмаль, pea snacks, structure former, modified starch

Бібліографічний опис

Самойлік, О. Теоретичні аспекти використання модифікованого крохмалю в технології виробництва снеків / О. Самойлік, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч 1. – С. 241.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced