Основні забруднювачі продовольчої сировини та якість харчових продуктів

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Питання безпеки життєдіяльності мають формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання, як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захисту в побуті й на виробництві. В роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.
Life safety issues should form the ability to apply knowledge in future specialists, both for further study in other disciplines of the problems of protecting people from dangers, and for ensuring individual and collective protection in everyday life and at work. The work considers the main pollutants of food products and food raw materials; the main ways of their receipt; their effect on the human body

Опис

Ключові слова

безпека, екологія, продукти харчування, сировина харчування, safety, ecology, food products, food raw materials, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Матиящук, О. Основні забруднювачі продовольчої сировини та якість харчових продуктів / О. Матиящук // Наука онлайн. – 2021. – № 6.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced