Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В Україні актуальним є питання ідентифікації та фальсифікації харчової продукції, що впливає на інформаційну обізнаність споживачів і безпечність споживання харчових продуктів. У статті наведено результати визначення критеріїв ідентифікації оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу. Проаналізовано перспективність підвищення харчової цінності оздоблювальних напівфабрикатів додатковими вітамінами, харчовими волокнами, органічними кислотами та мінеральними речовинами, що містяться в нетрадиційній рослинній сировині.
In Ukraine, the issue of identification and falsification of food products is relevant, which affects the information awareness of consumers and the safety of food consumption. The article presents the results of determining the identification criteria for decorative semi-finished products using carob powder. The prospect of increasing the nutritional value of decorative semi-finished products with additional vitamins, dietary fibers, organic acids and minerals contained in non-traditional plant raw materials was analyzed.

Опис

Ключові слова

оздоблювальний напівфабрикат, finishing semi-finished product, критерії ідентифікації, identification criteria, кондитерські вироби, confectionery, помадка, fudge, порошок керобу, cherub powder, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Божко, А. Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу / А. Божко, С. Усатюк // Харчова промисловість. – 2023. – № 33–34. – С. 54–61.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced