Застосування флокулянтів на стадії попереднього вапнування дифузійного соку
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено доцільність використання флокулянту “Полідез”, оптимальну дозу і зону введення його на попередній дефекації, наведено результати лабораторних досліджень стійкості осаду нецукрів дифузійного соку до пептизації при додавання реагенту.
The expediency of using the "Polidez" flocculant, the optimal dose and the area of its introduction during preliminary defecation were studied, the results of laboratory studies of the resistance of the precipitate of non-sugars of the diffusion juice to peptization with the addition of the reagent are given
The expediency of using the "Polidez" flocculant, the optimal dose and the area of its introduction during preliminary defecation were studied, the results of laboratory studies of the resistance of the precipitate of non-sugars of the diffusion juice to peptization with the addition of the reagent are given
Опис
Ключові слова
вапнування, сік, реагент, нецукри, стадія, liming, juice, reagent, desugaring, stage, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Матиящук, О. Застосування флокулянтів на стадії попереднього вапнування дифузійного соку / О. Матиящук // Наука онлайн. – 2021. – № 5.