Застосування флокулянтів на стадії попереднього вапнування дифузійного соку

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено доцільність використання флокулянту “Полідез”, оптимальну дозу і зону введення його на попередній дефекації, наведено результати лабораторних досліджень стійкості осаду нецукрів дифузійного соку до пептизації при додавання реагенту.
The expediency of using the "Polidez" flocculant, the optimal dose and the area of its introduction during preliminary defecation were studied, the results of laboratory studies of the resistance of the precipitate of non-sugars of the diffusion juice to peptization with the addition of the reagent are given

Опис

Ключові слова

вапнування, сік, реагент, нецукри, стадія, liming, juice, reagent, desugaring, stage, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Матиящук, О. Застосування флокулянтів на стадії попереднього вапнування дифузійного соку / О. Матиящук // Наука онлайн. – 2021. – № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced