The quality of ayurvedic zephyr made using innovative technology
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дані досліджень про вплив рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості
аюрведичний зефір представлений в статті. Встановлено, що вживання прянощів і рослин
порошків покращує якість і підвищує біологічну та аюрведичну цінність продуктів. Отримані результати
слід враховувати при складанні раціонів збалансованого харчування людей різних вікових категорій.
Research data on the effect of plant raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of ayurvedic marshmallows are presented in the article. It has been established that the use of spices and vegetable powders improves the quality and increases the biological and ayurvedic value of products. The obtained results should be taken into account when creating balanced nutrition diets for people of different age categories.
Research data on the effect of plant raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of ayurvedic marshmallows are presented in the article. It has been established that the use of spices and vegetable powders improves the quality and increases the biological and ayurvedic value of products. The obtained results should be taken into account when creating balanced nutrition diets for people of different age categories.
Опис
Ключові слова
аюрведа, індивідуальне харчування, прянощ, овочеві порошки, зефір, ayurveda, personalized nutrition, spices, vegetable powders, marshmallow, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
The quality of ayurvedic zephyr made using innovative technology / L. Vyshnevska, N. Frolova, V. Voitsekhіvskyi, S. Horbatiuk // Colloquium-journal. – 2024. – № 2 (195). – Pp. 34–37.