The quality of ayurvedic zephyr made using innovative technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дані досліджень про вплив рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості аюрведичний зефір представлений в статті. Встановлено, що вживання прянощів і рослин порошків покращує якість і підвищує біологічну та аюрведичну цінність продуктів. Отримані результати слід враховувати при складанні раціонів збалансованого харчування людей різних вікових категорій.
Research data on the effect of plant raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of ayurvedic marshmallows are presented in the article. It has been established that the use of spices and vegetable powders improves the quality and increases the biological and ayurvedic value of products. The obtained results should be taken into account when creating balanced nutrition diets for people of different age categories.

Опис

Бібліографічний опис

The quality of ayurvedic zephyr made using innovative technology / L. Vyshnevska, N. Frolova, V. Voitsekhіvskyi, S. Horbatiuk // Colloquium-journal. – 2024. – № 2 (195). – Pp. 34–37.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в